VACATURES   |   DOWNLOADS   |   FAQ   | Linkedin
Home          Assortiment          Deuren          Kwaliteit         Contact
   
  Home    
  Telefoon 0184 - 614 888    
           
           
           
           
             
   

Diensten

   
   

Wij zijn een van de meest vooraanstaande fabrikanten van houten buitendeuren en ramen. De combinatie van vakmanschap met geavanceerde productietechnieken levert topkwaliteit op.

   
             
   
Spuiterij

Aflakken

De deuren en ramen van Deurenfabriek Van der Plas worden volledig automatisch gespoten door robots. Deuren kunnen in voorlak of aflak gespoten worden. Het grote voordeel van aflakdeuren is dat de verf onder perfecte condities en in exact de juiste laagdikte aangebracht wordt. Dit komt ten goede van de duurzaamheid van deuren en ramen. Het is zelfs mogelijk om de buitendeur en ramen in twee kleuren af te laten lakken, bijvoorbeeld de buitenkant van de deur oranje en de binnenkant van de deur wit.

 
Inmeetservice

Inmeetservice

Met geavanceerde apparatuur kunnen er snel en accuraat kozijnen en ramen ingemeten worden. De gebruikte software is in staat om CNC bestanden te genereren waardoor er weinig overdrachtsmomenten zijn. Hierdoor worden gegevens snel en foutloos verwerkt. Voor het inmeten van renovatiedeuren en ramen kan deurenfabriek Van der Plas zelf contact houden met bewoners voor het maken van afspraken.

   
             
   
Montage

Montage

Deurenfabriek Van der Plas beschikt over een geschikt team van zowel monteurs als deurenspecialisten. We monteren zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Na het inmeten worden de deuren en ramen geproduceerd conform de digitale meetgegevens. Tenslotte word het hang- en sluitwerk, deurbeslag en het glas vakkundig geplaatst in de deur. Wanneer de deur gereed is zal één van onze deurenhangers de deur in het kozijn monteren. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect werkende deur.

 
Opleverservice

Opleverservice

Deurenfabriek Van der Plas beschikt over een eigen opleverservice. Met deze opleverservice kunnen deuren net voor oplevering voorzien worden van garnituur, hiermee worden beschadigingen in de bouwfase voorkomen. Daarnaast kunnen deuren afgesteld worden zodat de bewoner verzekert is van perfect functionerende deuren. Veelal wordt de opleverservice uitgevoerd tijdens het plaatsen van de voordeuren.

   
             
             
             
           
   

Service

Servicecoördinator    
   

Mocht er toch iets verkeerd zijn gegaan dan vinden we dat natuurlijk erg vervelend en willen wij dit graag oplossen, onze service coördinator is in dat geval het aanspreekpunt, via service@deurenfabriekvanderplas.nl. Het streven is om iedere dag beter te worden, zo wordt er data verzameld om fouten te herkennen om ze vervolgens te voorkomen.

   
           
         
         
         
         
    Telefoon 0184 - 614 888 Mail info@deurenfabriekvanderplas.nl       
             
    Deurenfabriek Van der Plas

Deurenfabriek Van der Plas
Handelsstraat 1
3371 XC Hardinxveld-Giessendam

Downloads
Privacy statement
Algemene voorwaarden

 
   
    Copyright Deurenfabriek Van der Plas - 1973 - nu  |  Een website van: Devaca