VACATURES   |   DOWNLOADS   |   FAQ   | Linkedin
Home          Assortiment          Deuren          Kwaliteit         Contact
   
  Home    
  Telefoon 0184 - 614 888    
           
             
   

Assortiment

   
   

Een deur is niet zomaar een deur. Deurenfabriek Van der Plas maakt deuren en ramen voor allerlei toepassingen die voldoen aan de daarvoor gestelde eisen.

   
             
   

Inpandige deuren
 

Vlakke deuren

Vlakke deuren worden opgebouwd uit een houten frame, hoogwaardige isolatie en dekplaten. Deze deuren laten zich goed lenen voor veel ontwerpvrijheid, bijvoorbeeld 1 of meerdere glasopeningen, groeven, sierlijsten. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van isolatieprestatie, brandwerendheid en inbraakwerendheid. Vlakke deuren worden altijd fabrieksmatig voorzien van glas.

 
Deur
   
             


               
   

Massieve deuren

Massief houten deuren worden opgebouwd uit duurzame hardhoutsoorten zoals meranti, sapeli, sipo en merbau. De onderdelen worden volledig automatisch geprofileerd en geproduceerd, hierdoor worden er perfect passende aansluitingen gecreëerd. Massieve deuren kunnen zowel onbeglaasd als beglaasd uitgeleverd worden.

 
Deur
  Massieve deuren    
               


   

Ecogarant deuren

Hoogwaardig geïsoleerde vlakke deur, opgebouwd uit framehout bestaande uit stijlen en dorpels, voorzien van een exterieur verlijmde gemodificeerde toplagen. Deze serie is de verbeterde versie van de traditionele hardhouten serie. Nastellen van deuren door krimp- en of zwelgedrag is hiermee voorgoed verleden tijd.

Deur
   
         

               
   
Wisseldeuren
 

Wisseldeuren

Een wisseldeur van Deurenfabriek Van der Plas is een tijdelijke deur om een woning veilig af te kunnen sluiten tijdens de bouwfase. Onze wisseldeur kan wel tegen een stootje en dat is ook wel nodig, want de buitendeuren kunnen tijdens het bouwproces wel beschadigd raken. Daarom wordt kort voor oplevering de wisseldeur vervangen door de definitieve deur. De wisseldeur kan voor iedere kozijnafmeting ingezet worden. Deurenfabriek Van der Plas kan deze wisseldeur leveren bij de timmerfabriek, maar hij kan ook afgehangen worden op de bouwplaats.

   
                  

Inpandige deuren

De veiligheid van woningen in wooncomplexen begint bij de inpandige deur van Deurenfabriek Van der Plas. Voorbeelden van inpandige deuren zijn: een voordeur, tussendeur, trappenhuisdeur of een deur van een algemene ruimtes. Voordeuren van appartementen en woonstudio’s zijn ook voorbeelden van inpandige deuren. Onze inpandige deuren voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van brandwerendheid, geluidswerend, inbraakwerend en rookwerend.

Deur
  Inpandige deuren    
             

               
   
Ramen
 

Ramen

Voor renovatieprojecten worden er ook ramen gemaakt. Deze meten wij digitaal in waardoor het raam perfect past in het kozijn. Wij leveren en monteren de ramen op hetzelfde moment als de deuren. Dit is een groot voordeel voor de bewoners zodat zij maar op één moment gestoord worden. Ook voor de klant is hierdoor maar één aanspreekpunt voor alle draaiende delen in de gevel.

   
               
         
   

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor elk project is er wel een deur of raam te maken. Wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met op ons.

 
   
         
    Telefoon 0184 - 614 888 Mail info@deurenfabriekvanderplas.nl       
             
    Deurenfabriek Van der Plas

Deurenfabriek Van der Plas
Handelsstraat 1
3371 XC Hardinxveld-Giessendam

Downloads
Privacy statement
Algemene voorwaarden

 
   
    Copyright Deurenfabriek Van der Plas - 1973 - nu  |  Een website van: Devaca