Wilt u meer informatie?

Naam*
Vul een naam in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

*
Invalid Input

Van veel woningen zijn deuren en ramen verouderd en voldoen deze niet aan de huidige eisen die gesteld worden aan het hang- en sluitwerk conform politiekeurmerk. Maak nu gebruik van de stimuleringsmaatregel van de overheid. Het verlaagde BTW tarief is mede van toepassing op de arbeidskosten voor de uitvoering van onderhoud en vervanging van deuren en ramen in bestaande woningen ouder dan 2 jaar. Deurenfabriek van der Plas is gespecialiseerd in het leveren en monteren van (hard)houten deuren en ramen in nieuwbouw projecten en het vervangen van deuren en ramen in de bestaande bouw. Deurenfabriek Van der Plas levert haar deuren en ramen met KOMO® certificaat en is gecertificeerd voor levering onder Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

FSC certificering

Wij produceren onze deuren en ramen uitsluitend van gelegaliseerd hout en zijn FSC gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council. Indien gewenst kunnen uw deuren en ramen in 100% FSC-gecertificeerd hout worden uitgevoerd.

Service en kwaliteit

Onze werkwijze omvat: het digitaal inmeten, verwijderen en vervangen van bestaande deuren en ramen, de nieuwe deuren en ramen kunnen compleet voorzien worden van hang en-sluitwerk, afgelakt en beglaasd volgens uw wensen. Wij kunnen voor u een realisatieplan opstellen, in overleg met bewoners afspraken maken en de werkzaamheden uitvoeren en sleutelklaar opleveren. Om u te overtuigen van onze service en kwaliteit bieden wij u aan om tegen een sterk gereduceerde prijs een proefdeur en/of raam te leveren en te monteren in een door u gewenst project.