Wilt u meer informatie?

Naam*
Vul een naam in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

*
Invalid Input

Kwaliteit is onze standaard. Een deur van Deurenfabriek Van der Plas is maatwerk. Door een permanent interne kwaliteitsbewaking (I.K.B.) voldoet Deurenfabriek Van der Plas aan constante kwaliteitsnormen. Door het geavanceerde computergestuurde productiesysteem is het mogelijk zowel kleine aantallen als grote series op korte termijn in de gewenste specificatie te realiseren.

Het “vertalen” van opdrachten naar het productieproces gebeurt met moderne hulpmiddelen.

Dankzij een efficiënte werkvoorbereiding kan Deurenfabriek Van der Plas de overeengekomen levertijden garanderen.

Milieu

Milieu staat bij Deurenfabriek Van der Plas hoog in het vaandel. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan het toepassen van milieuvriendelijk geproduceerde grondstoffen, zonder concessie te doen aan de kwaliteit van haar producten. Deuren kunnen geleverd worden in diverse naaldhout- en (tropische) hardhoutsoorten. Deurenfabriek Van der Plas levert o.a. FSC® en MTCC  gecertificeerde deuren.

CE-markering

Deurenfabriek Van der Plas heeft een EG conformiteitverklaring ondertekend en een productinformatielabel opgesteld behorende bij CE-gemarkeerde buitendeuren. Door het aanbrengen van de CE-markering verklaart de producent dat het product voldoet aan de relevante Publiekrechtelijke Europese eisen (dus aan de fundamentele eisen) van de Europese bouwrichtlijn, het product van een constante kwaliteit is (de basis daarvoor is een goed functionerend kwaliteitssysteem), het product voldoet aan de relevante technische specificatie.

Certificeringen

KOMO®

Deurenfabriek Van der Plas levert alle KOMO-gecertificeerde deuren met  GND-garantie.   De deuren worden geproduceerd  conform de BRL 0803 en geleverd met een KOMO® attest-met-productcertificaat nr.32411/09. Het KOMO attest-met-productcertificaat geeft de prestaties aan voor het toepassingsgebied, het buitendeurtype en het gekozen toeleveringsconcept: concept II of concept III, van een houten buitendeur geplaatst in een kozijn.

Politie Keurmerk Veilig wonen®

Zoals vermeld in het KOMO® attest-met-productcertificaat 32411/09 is Deurenfabriek Van der Plas gecertificeerd voor levering onder Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

FSC®

keurmerk:

Deurenfabriek Van der Plas streeft er naar om zoveel mogelijk hout uit duurzaam beheerd bos te verwerken en is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council (FSC®). (registratienummer SCS-COC-001267) . Indien gewenst kan  uw deur in 100% FSC® gecertificeerd hout uitgevoerd worden. Vraag naar onze FSC® producten.

MTCS keurmerk:

Maleisië beschikt over een eigen, onafhankelijk en op internationale richtlijnen gebaseerd systeem voor duurzaam bosbeheer, de Malaysian Criteria and Indicators (MC&I). De controle is in handen van de onafhankelijke Malaysian Timber Certification System (MTCS). Hout met een MTCS-certificaat  staat ook voor duurzaam bosbeheer en wordt door Deurenfabriek Van der Plas aangeboden in de houtsoorten Meranti en Merbau.

Brandwerende deuren:

Deurenfabriek Van der Plas houdt zich permanent bezig met productontwikkeling. Zo is er inmiddels een programma met een diversiteit aan  30 minuten gecertificeerde brandwerende deuren, getest volgens de Europese norm: EN 1634-1:2008